Egészségeset schmittelt Grace Mugabe, Zimbabwe diktátorának neje

külföld
2014 október 04., 19:38
comments 19

 

photo_camera Mugabe a mugabeieké! AFP PHOTO / JEKESAI NJIKIZANA

Grace Mugabe, a Zimbabwét 1980 óta vezető, öregecskedő diktátor felesége szeretné bebiztosítani a helyét férjura halála után is. A politikai pályafutást egy jól hangzó doktori címmel szerette volna megalapozni, ezért beiratkozott a Hararei Egyetem doktori iskolájába, majd két évvel később már meg is védte a dolgozatot. Amit sajnos nem ismerhetünk meg, mert eltűnt egyből. Deja vu. Tudják mi volt régen Robert Mugabe választási szlogenje?

"Zimbabwe a zimbabweieké"

Deja vu.

(csak zárójelben jegyzem meg, hogy figyeljük meg Mugabéék ruháit. Robert ingének hajtókáján és alján egy SZAVAZÓLAP, Grace ruháján meg férjura található. Nagyon szeretném, hogy magyar politikusok is így öltözködjenek!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.