Köpött az esztergomi képviselő

politika
2014 október 10., 13:46
comments 161

EsztergomiVizkopo

A Fidesz esztergom-kertvárosi képviselője, Pataki István leköpte az őt filmező Váczy-Hübschl Istvánt, az esztergomi polgármesteri hivatal kabinetfőnökét. Köpete vizes volt, apró szemcsékben találta el a hivatalvezetőt, ami arra utalt, hogy a szimpatikus idegrendszer erős hatása alatt volt.

Értelemszerűen videófelvétel is született az esetről:

(via ATV)

FONTOS: eredeti cikkünkben azt állítottuk, hogy Pataki István a Fidesz képviselője, valójában azonban a részonkormányzat külsős, nem fideszes tagja. Elnézést!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.