A Nemzeti Őrsereg volt kapitánya a Fidesz képviselője lett Kisvárdán

POLITIKA
2014 október 13., 16:33
comments 129

Bodrog László, a Nemzeti Őrsereg volt kapitánya és kommunikációs tisztje a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjeként indult Kisvárda 1-es számú választókerületében, és a szavazatok 51 százalékával be is jutott az önkormányzatba – írja az atv.hu.

photo_camera Fotó: Bodrog László / Facebook

Pedig Bodrog öt éve még jobbikos országgyűlésiképviselő-jelöltként egy dombrádi lakossági fórumon azt mondta: két rasszista párt van Magyarországon, az MSZP és a Fidesz.

Szintén 2009-ben Pásztor Albert akkori rendőrkapitány felfüggesztése ellen tiltakozott.

photo_camera Bodrog László 2009 februárján a Pásztor Albert melletti szimpátiatüntetésen, Miskolcon

Bodrogot a Jobbik kisvárdai szervezete 2012-ben az kizárta az Alapszabály több pontjának megsértése miatt. Idén viszont az önkormányzati választás előtt a szórólapjain azt írta: „dr. Seszták Miklós fejlesztési miniszter támogatásával, ...igyekszem megoldani a közös problémákat” – írja az amikisvardank.hu.

Tehát: egy jobbikos férfi megvédte a cigányozó rendőrkapitányt, akiből a baloldal polgármesterjelöltje lett, ő maga meg fideszes képviselővé vált.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.