Egy drón miatt szakadt félbe a Szerbia-Albánia

2014 október 14., kedd 18:13
64

szerbalban-kosovo2

A szerb B92 azt írja, hogy 0-0-nál, a 42. percben a belgrádi Partizán Stadionban egy drónt reptettek a pálya fölé, ami egy albán zászlót vitt, meg egy térképet, amin Albánia nagyobb volt mint Szerbia.

Az egyik szerb játékos leszedte a zászlót a drónról, amire az albánok körbevették, és dulakodás alakult ki. A bíró leállította a mérkőzést, amire néhány albán játékos veszekedni kezdett vele. Erre petárdákat dobáltak be, és néhány szurkoló berohant a pályára. Martin Etkinson bíró szólt a játékosoknak, hogy vonuljanak vissza az öltözőkbe. Közben néhány szurkoló az albánok után rohant, és megtámadta őket.

A meccset kockázatosnak ítélték, így az MTI szerint eredetileg biztonsági okokból nem akarták a lelátóra engedni az albán szurkolókat, de később ezt a tiltást visszavonták. Az UFEA valószínűleg súlyos büntetést fog kiszabni a mai eseményekért, főleg a szerb szervezőkre.

Ma már nem fejezik be a mérkőzést, a folytatást elhalasztották.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt