Újra nyomoznak Biszku Béla ellen

bűnügy
2014 október 16., 05:05
comments 78

Biszku Bélát még májusban ítélték első fokon öt és fél év börtönre felbujtóként, több ember sérelmére elkövetett háborús bűntett miatt. Most közel fél évre rá egy újabb nyomozást indít Biszku ellen a Fővárosi Főügyészség, jogellenes fogvatartás bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt.

biszku_bela_1

Jobbikos képviselők nyújtottak be feljelentést Biszku ellen kényszervallatás, felbujtóként elkövetett emberölés, a magyar állam területe elleni hűtlenség és felségsértés gyanúja miatt. A nyomozást ezekben az ügyekben is megkezdte az ügyészség, de bizonyítottság hiányában megszüntették. De a nyomozás során beszerzett friss infók alapján az internálás, politikai okokból történő kitelepítések ügyében ismeretlen tettes ellen új nyomozást rendeltek el . (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.