Nem nevezzük meg a lehetőségeket!

POLITIKA
2014 október 26., 10:22
comments 179

A Honfoglalás 2000 Egyesület

Nem.
Tud.
Hibázni!

Szilvásy György, az egyesület elnöke vasárnap délelőtt ezzel a stílusgyakorlattal szórakoztatta az értő közönséget. Előzetesen csak arra a finom poénra hívnám fel a figyelmet, hogy a közleményben, aminek a címe

A HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET FELSZÓLÍTÁSA: ÉLNI A LEHETŐSÉGEKKEL - KABÁTLOPÁS: KI A VESZTEGETŐ?

a lehetőségekről csupán annyit jegyez meg, és azt is csak zárójelben, hogy

„(nem nevezzük meg a lehetőségeket!)”.

A HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET FELSZÓLÍTÁSA: ÉLNI A LEHETŐSÉGEKKEL - KABÁTLOPÁS: KI A VESZTEGETŐ?

A nemzeti kormány és a magyar nép sorozatos választási sikere új taktika bevezetésére késztette a romhalmaz balliberális tábort. Maroknyi csoportjuk alaptalan vádakat fogalmaz meg füstös belvárosi kávéházakban, melyekkel Amerikában és az EU-ban házalnak, hogy titkosszolgálataik segítségével megdönthessék törvényesen megválasztott kormányunkat. Kormányváltásról álmodoznak, az erőszaktól sem riadnak vissza. (lásd: szemkilövő, kommandós akciók). Ám, a magyarok több mint kétharmada, a demokráciát választja, békében akar élni, s ennek hangot is kell adni!

A Honfoglalás 2000 Egyesület a napokban levélben szólította fel Csizmadia Lászlót, a Civil Összefogás Fórum egyik vezetőjét, hogy ne tétlenkedjenek, minden rendelkezésre álló eszközzel álljanak ki (nem nevezzük meg a lehetőségeket!) választott vezetőink védelmében.

A CÖF szervezetlen: a tenni akarók a szervezet vezetőivel való kapcsolattartás hiányában magukra hagyatva várják a hívó szót, hogy egységbe tömörülve megmutathassák: támogatjuk a kormány politikáját, nem hagyjuk magunkat kabátlopási ügyekbe belekeverni: korrupt amerikai vállalatok balhéit elvinni. Csizmadia úr felelőssége óriási, lehetőségei adottak, ha nem él vele, akkor…

KIADÓ: HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – SZILVÁSY GYÖRGY

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt