Ahol Orbán lakik, oda nem lehet bekötni a szélessávú internetet

INTERNET
2014 október 28., 14:40
comments 98

orban

A Budapest XII. kerületében található Cinege utcába, ahol Orbán Viktor lakik, nem lehet bekötni a szélessávú internetet – tudta meg a vs.hu, ami szerint sem a kisebb Digi, sem a UPC nem szolgáltat a környéken, és a Telekom is csak parabolás tévét és mobilinternetet tud ajánlani.

Így tehát Lázár Jánoshoz hasonlóan a mobiltelefonálás helyett is inkább odabattyogó miniszterelnöknek sem okoz majd gondot az internetadó. Ennyi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt