Ma a hvg.hu meg Szél Bernadett kereste Vida Ildikót, de ők sem találták

politika
2014 november 4., 7:48
comments 73

Ma reggel Sarkadi kollégával nem a NAV előtt kezdtük a napot, hogy végre elcsípjük a kitiltási botrányban érintettet igazgatót, Vida Ildikót. De Szél Bernadett és a hvg.hu videósa elment ma is, bekopogtak és bementek, egészen a szóvivőig jutottak. Burillák Attila elmondta nekik, hogy Vida igazgatónő dolgozik, de külső helyszínen kezd. Szél Bernadett jelezte, hogy szívesen megvárná, Burillák erre csak annyit mondott, hogy ülőhelyet nem tud biztosítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt