Varga Mihály: Nem bölcs dolog korlátozni a vasárnapi nyitva tartást

gazdaság
2014 november 04., 08:39
comments 91

Lehet, hogy újabb gumicsontot ástak el. Tegnap este a nemzetgazdasági miniszter a nagy üzletek vasárnapi zárva tartásáról azt mondta: meglepte a minisztériumot az ötlet „újra-felmelegítése”. Mint mondta, amikor minden 5. ember vasárnap intézi a vásárlást, ezt nem bölcs dolog korlátozni, és Magyarország ma még nem olyan gazdag ország, ahol a legfontosabb probléma az, hogy vasárnap nyitva van-e valami vagy nincs. Ha a munkáltató meg tud állapodni a munkavállalóval, miért ne lehetne nyitva? – kérdezte Varga Mihály. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.