NGM: Nincs még döntés a vasárnapi nyitvatartásról

gazdaság
2014 november 06., 14:54
comments 147

Nincs még döntés a varásnapi zárva tartás ügyében, válaszolta a hvg.hu-nak a Nemzetgazdasági Minisztérium. Hogy a poén teljes legyen: arra hivatkozva, hogy a boltosokkal és a szakszervezetekkel még nem egyeztettek.

Pedig Harrach Péter néhány órája még arról beszélt, hogy a kormány "tárgyalta és támogatja" a KDNP javaslatát. A hétköznapi emberek mindennapi életébe izomból beavatkozni akaró törvényjavaslatról itt írtunk bővebben.

Hazdott volna a kereszténydemokrata? Vagy támogatja a kormány a tervet, de annyira azért nem, hogy a bevezetéséről is döntött volna?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.