Rutinos devizahiteles tüntetők tüntettek a világraszóló korrupció miatt

POLITIKA
2014 november 08., 18:52
comments 132
photo_camera (Mohai Balázs/MTI)

A hétvége eleve kisebbnek várt tüntetése ezekben a percekben érhet véget a Sándor-palotánál. A Tüntetés a Világra szóló korrupció és a Jogtalanságok ellen! névre keresztelt rendezvényt a Több Millióan az Internet Adó és a Jogtalanságok Ellen nevű csoport szervezte meg, akik között a képeken főleg régi devizahitelek ellen tüntető arcokat véltünk most felfedezni. Százan ha lehettek, az NGM elől vonultak a Várba, és a teljes magyar politikai elit lemondását követelték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.