Welsz Tamásnak adott el céget a HVG új főszerkesztője

Média
2014 november 18., 13:47

Szlovák limuzincéget adott 2009-ben el Welsz Tamásnak Sztaniszláv András – írja a valasz.hu, az új főszerkesztőjükkel ismerkedő HVG munkatársainak saját oknyomozására hivatkozva.

Sztaniszláv és üzlettársai a StarLimo Slovensko s.r.o.-t adták el Welsznek öt éve; a cég a magyar StarLimo Hungary Luxusautó Szolgáltató Kft. testvércégeként limuzinokat adott bérbe.

További érdekességet is kiderítettek a HVG munkatársai a sajtóban nagyjából ismeretlen Sztaniszlávról. Az Origónak 2003-ban azért nyilatkozott a szekeresimre.hu indulásáról, mert a szocialista politikus sajtómunkatársa volt.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.