Életem legjobban elköltött 810 forintja: rendeltem a Fidesztől egy kulcstartót

üzlet
2014 november 19., 15:04
comments 217

A reklámbiszbaszok osztogatása nem feltétlenül jelent egyenes utat a hatalomba: még emlékszem azokra az időkre, amikor Fodor Gábor ingyen hűtőmágnessel próbálta bevenni Gyöngyös városát, aztán tessék megnézni, hol van most Fodor Gábor, és hol a Fidesz. Olyat se nagyon láttam még, hogy valaki kedvenc pártja biszbaszaival venné körül magát, bár egy-egy pártzászló, bögre vagy műanyag golyóstoll minden háztartásba visz egy kis színt, melegséget.

Így aztán tökéletesen érthető, hogy a Fidesz pénzért árulja, amit más ingyen osztogat. És amikor a Hír24 megírta, hogy a párt webshopja, ahol pontosan ilyen pártbiszbaszokat árulnak, legalább hat pontban sérti a törvényt (nincs elérhetőség, adószám, név, satöbbi), azonnal elhatároztam, hogy vásárolok onnan valamit, és tesztelem a rendszert.

Választásom hosszas töprengés után a kulcstartóra esett, ami nemcsak esztétikus, hanem hasznos is, hiszen a Fidesz-embléma egyúttal bevásárlókocsikban is használható mintegy tantuszként, és nincs jobb annál, mint amikor az ember nem egy százast felejt a boltban, hanem a lakáskulcsát. Nem beszélve a 400 forintos kulcstartóról.

Megrendeltem, hátradőltem, vártam. Ez volt egy hete.

ktarto

Soha ilyen customer supportot! A rendelés leadása után néhány nappal egy rendkívül kedves úriember, akinek sajnos elfelejtettem a nevét, felhívott, és figyelmeztetett, hogy a postaköltség akár 2000 forint is lehet, illetve próbált rábeszélni, hogy rendeljek még valamit a 400 forintos kulcstartó mellé, hogy megérje a dolog.

Nem tágítottam, ragaszkodtam a kulcstartómhoz. Kerül, amibe kerül. Egy hét múlva meg is érkezett, szállítással együtt 810 forintért, és bár okozott némi csalódást, mert a fotón ábrázolthoz képest elég jelentéktelen kis gyösz, úgy tartja a kulcsot, hogy azt más pártok kulcstartói is megirigyelhetnék. Egyelőre divatos fityegőként használom:

kulcstarto1a

A számla viszont, amit kaptam, továbbra is egy talány: a feladó a Polgárok Háza Nkht, és adószám van ugyan, de se cím, se telefonszám, se fax, se email, se weboldal nincs rajta feltüntetve - pedig az létezik, megtaláltam magamtól.

Igaz, hogy ennyi idő alatt Kínából is megérkezett volna a kulcstartóm, de alapjában véve teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással, és mindenkinek, aki hajlandó várni egy kicsit, csak ajánlani tudom a Fidesz webshopját.

kulcstarto2a

Ugyanitt kulcstartó eladó, vagy - értékegyeztetéssel - fideszes ajándéktárgyakat ábrázoló fideszes poháralátétre cserélhető. Számla megvan!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.