Lánczi András: "Állítom, a Századvég ugyanolyan sikeres a saját területén, mint a Prezi az informatikában"

POLITIKA
2014 november 19., 15:30
comments 221
  • :D
  • :DD
  • :DDD

A kérdés, hogy mi a Századvég "saját területe". Ha a közpénzek felporszívózása, akkor tényleg vannak olyan sikeresek, mint a Prezi, a Ustream és a LogMeIn együtt. Lánczi András hasonlata azért is nagyon találó, mert a Prezi vezetője, Árvai Péter nemrég járt Amerikában Obama elnöknél, a Századvég (Gazdaságkutató) főnökének, Heim Péternek meg a magánügye, hogy beutazhat-e. Az is nagyon vicces, hogy szerinte az amerikai demokrata összeesküvés van ellenük, a repiknél meg milyen nagy becsben vannak. Tudja miről beszél. (via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.