Egy olyan szakmai műhelyből érkezett intés a 444-nek, amit komolyan kell venni

444
2014 november 21., 18:23
comments 419
photo_camera Animáció: Tbg

Németh Balázs, a köztévé Híradójának egyik műsorvezetője, aki nemrég azt tette szóvá, hogy egyes portálok elhallgatják a Magyarországgal kapcsolatos jó híreket, ma a 444 (és mások) körmére nézett.

Ha jól értem, akkor Németh szerint a posztunk, ami arról szól, hogy Áder Jánost Csehországban tojással dobálták meg egy nyilvános rendezvényen, bár nem ellene, hanem a közelében álló Milos Zeman cseh elnök ellen tüntettek félrevezető, mert Áder Jánost Csehországban tojással dobálták meg egy nyilvános rendezvényen, bár nem ellene, hanem a közelében álló Milos Zeman cseh elnök ellen tüntettek.

Sajnos még nem tudtunk felnőni a közmédia szakmai standardjaihoz :(

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.