Lemondott a spanyol egészségügyi miniszter, miután korrupció miatt vádat emeltek ellene

külföld
2014 november 26., 20:34
comments 59
photo_camera (AFP)

Ana Mato, a spanyol egészségügyi miniszter lemondott, miután az ellene nyomozó vizsgálóbíró bejelentette, hogy vádat fog emelni ellene. A gyanú szerint Mato nyaralásokon hotelszobákra, autókölcsönzésre, repülőjegyekre és mindenféle luxuscikkekre kapott kedvezményeket, amit korrupciós pénzekből finanszíroztak, összesen nagyjából ötvenezer euró értékben. Az ügyben rengeteg néppárti politikus és háttérember is érintett, szóval elég kényelmetlen a dolog Mariano Rajoy miniszterelnöknek. (MTI.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.