Középkorú nő kezdett el verekedni a bankrablóval Miskolcon

2014 november 27., csütörtök 17:55

Komoly erőkkel keresi a borsodi rendőrség azt az ismeretlen férfit, aki szerdán 11.30-kor kirabolta Miskolc egyik takarékszövetkezetét. A leírások alapján a 170-180 centiméter magas, 35-40 év körüli, világosbarna hajú, fejtetején erősen kopaszodó, magyarul, akcentus nélkül beszélő férfit keresnek, aki az arcát eltakarva a nála lévő fegyverrel megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel az alkalmazottakat.

A pénzintézetben a bevételt megszerző, majd távozni akaró elkövetővel egy ügyfélként ott tartózkodó középkorú nő szembeszállt és lerántotta annak fejéről a tettes arcát eltakaró fekete kötött sapkát. Ezt követően a rabló és az őt feltartóztatni szándékozó nő között dulakodás alakult ki, ami során a férfi megütötte a menekülését megakadályozni szándékozó hölgyet, mindeközben a bankrabló egy alkalommal elsütötte a fegyverét, majd az általa zsákmányolt pénzzel a helyszínről távozott. A fegyveres férfi a rendkívüli bátorságot tanúsító nőt bántalmazta, minek következtében az asszony könnyű sérülést szenvedett.

Ennyit lehetett a felvételen látni a rablóból:

elkoveto

A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri a rablót, az jelezze a 06-46/514-506-os illetve vagy aa 107-es vagy 112-es telefonszámok egyikén.