Mit kap még Paks az új atomerőmű mellé? Hát persze, hogy stadiont

5500-6000 fős lesz, 800 milliós állami támogatásból épül a Paks új stadionja. Hogy erre mekkora igény van, azt mi sem jelzi jobban, hogy az elmúlt három hazai meccs átlagnézőszáma ezer körül volt.

A polgármester jelentette be az örömhírt. Arról viszont nem nyilatkozott, hogy mi lesz a csapat névadó szponzorával, az MVM-mel. A hvg a múlt héten írta meg, hogy a Paksot működtető állami vállalat három év után szakíthat a csapattal, a lap gyanúja szerint azért, mert Pakson nem fideszes lett a polgármester. Ezért a MVM Paksi Atomerőmű Zrt. felirat jövőre a Dunaújváros csapatának mezén bukkanhat fel, és az ezzel járó több százmillió forint is.

Paks polgármestere a hvg-nek akkor megerősítette, hogy az MVM felbontotta a három éve tartó szerződést. Most azt mondta: a csapat támogatásáról addig nem nyilatkozik, amíg az erről folyó tárgyalások tartanak.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.