A 62 éves Mickey Rourke kiütötte a 29 éves ellenfelét Moszkvában

sport
2014 november 28., 19:55
comments 42

A hollywoodi színész kiütéssel győzött a szintén amerikai Elliot Seymour ellen a moszkvai Luzsnyiki Stadionban rendezett Ruszlan Provodnyikov-Jose Louis Castillo gála betétmérkőzésén. Arról nincs hír, hogy ez bunda volt-e, vagy az, amit Rocky Balboa akart a sorozat utolsó részében.

Rourke a színészi karrierje előtt amatőr bokszoló volt, majd a 90-es években 8 profi meccsre visszatért. Ekkor sérült meg az arca, amit plasztikai műtéttel próbáltak feljavítani. Ezután a plasztikai műtétek rabja lett, ezért néz ki úgy, ahogy.

photo_camera Fotó: Alekszander Nemenov / AFP

Gérard Depardieu és Steven Seagal után ő volt a harmadik meghülyült híres színész, aki nyilvánosan benyalt az orosz elnöknek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt