Mészáros Lőrincnek öt hónap alatt 300 milliót hízott a bankszámlája

PÉNZ
2014 december 03., 16:27
comments 162

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, földesúr és mangalicatelep-tulajdonos új vagyonnyilatkozatot tett fel az önkormányzat honlapjára. Eszerint a júniusi 400 milliós takarékbetétje azóta 700 millióra vastagodott.

Készpénzből viszont kevesebbet tart, a júniusi 20 milliós kápé helyett már csak ötmilliót tart a párna alatt.

A háromszázmilliós bankszámla-gyarapodás okait egyelőre nem látni, mivel a júniusi vagyonnyilatkozatához képest nem tüntetett fel új osztalékbevételeket.

Én csak annyit szeretnék ehhez hozzátenni, hogy Mészáros Lőrinc feladta a leckét a magyaroknak. Még mindig áll, hogy ha mindenki olyan ütemben gazdagodna ebben az országban, mint ő, akkor néhány év alatt gazdagabbak lennénk, mint a norvégok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.