Kommunista ügynökök > drogos újságírók

politika
2014 december 10., 15:57
comments 64

Magyarország az utolsó ország a térségben, ahol elmaradt az állambiztonsági múlt feltárása. Ebben a sunnyogásban vastagon benne van a maga nyolcéves kormányzásával a Fidesz is. Íme egy 2012-es szavazás, amiben a kétharmados többségükkel a kormánypárti képviselők leszavazták Schiffer András javaslatát az állambiztonsági akták nyilvánosságra hozataláról.

Hogy miért? Indoklás már nem is nagyon van. De Lázár János például egyszer azt találta mondani: pártja megosztott abban kérdésben, hogy az ügynökaktában szereplő információk az állam vagy a megfigyelt személyek tulajdonát képezik.

Ehhez képest Rogán Antal ma kiállt a nyilvánosság elé, és azt mondta:

az általános drogszűrés kötelező lenne a közhatalmat gyakorló politikusokra és az újságírókra. Esetükben ha a drogteszt pozitív, arról értesülnie kell a nyilvánosságnak és a hatóságoknak.

Jó, nyilván egyszerűbb lenne, ha az újságírók mellé kirendelnének egy-egy tartótisztet. De legalább kiderült, mi a nagyobb bűn.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt