Vida Ildikó szót fogad Orbánnak, és feljelentette Goodfriendet

POLITIKA
2014 december 11., 09:49
comments 910

Ezt a NAV elnökének ügyvédje, Futó Barnabás mondta el az Indexnek. A feljelentést rágalmazásért teszi meg.

Az okot az adja, hogy Vida, aki maga vallotta be, hogy kitiltották az Egyesült Államokból, sérelmezte André Goodfriend ügyvivő Heti Válasznak elmondott szavait, ami szerint a kitiltottakat nem azért tiltották ki, mert nem tett eleget a korrupció megakadályozásáért, hanem ennél konkrétabb ügyek miatt.

Goodfriend a nyilatkozatban amúgy nem Vida Ildikóról beszélt. Egészen pontosan ezt válaszolta a Heti Válasz kérdésére:

„Konkrét személyekről nem beszélek, de az információ, amelyre a beutazási tialalmat alapoztuk, nem pusztán arra vonatkozik, hogy az érintettek keveset tettek”.

Vida előbb levélben háborgott, majd a lendületre rátett Orbán Viktor is, aki a Parlamentben arról beszélt, hogy meneszti Vidát, ha nem jelenti fel az ügyvivőt. Ekkor üzente meg egyben Goodfriendnek, hogy legyen férfi, bármit is jelentsen ez.

Arról, hogy Orbán felszólítása miért tűnt gigantikus blöffnek, itt írtunk hosszabban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt