Deutsch tényleg beleállt: szarcsimbóknak és kábszeres politikai terroristának nevezte Juhász Pétert

képzavar
2014 december 14., 15:44

Deutsch Tamás, aki soha, semmilyen kábítószert nem próbált ki (:D), tényleg komolyan gondolta, amikor szombaton arról írt, hogy beleáll Juhász Péter kihívásába.

Az Együtt politikusa arról írt, hogy közös ismerőseitől tudomására jutott, hogy Deutsch fogyasztott már drogot, és ezt akár bíróság előtt is vállalnák.

Deutsch szombat este csak a beleállás tényét erősítette meg, vasárnap délután viszont heves, pulzáló, kissé már pszichedelikus posztban esett neki Juhásznak. Nincs nagyot mit kiemelni, érdemes a fideszes EP-képviselő teljes gondolatmenetét átemelni ide:

"A terroristák a kábítószerekből élnek, fanatikusan hazudoznak, elvakultak, erőszakos, kegyetlen, aljas alakok.
A szabadságunkat támadják, a polgári hétköznapok biztonságát akarják tönkretenni.
Ezért harcolunk ellenük minden eszközzel mi, tisztességes, becsületes, szabadságszerető, jóakaratú emberek.
juhászpéter virtigli közéleti terrorista.
Egy aljas, hazug, moral insanity politikai merénylő.
juhászpéter sokak szerint csupán egy szerencsétlen szarcsimbók, nem szabad vele foglalkozni.
Lehet.
Szerintem viszont elég volt abból, hogy borzalmas elvbarátaival közösen évek óta kidülledt nyaki erekkel, teli torokból hörögve minden következmény nélkül a legelmebetegebb hazugságokkal gyalázzon mindenkit, aki a polgári politikai családhoz tartozik. (Jogos kérdés, hogy amikor annyi juhászszarcsimbókpéter van a magyar közéletben, akkor miért belőle és miért most lett elegem? De erről majd máskor.)
juhászpéter ordas nagyot hazudott rólam.
Ezt ő is nagyon jól tudja. Gerincességről hablatyol, miközben számító módon rágalmaz.
Pontosan úgy, mint annak idején a kommunisták. Hazudtak reggel, délben, este. Szakmányban hazudtak és végül rettenetesen ráfaragtak. Mert mi, szabadságszerető emberek megküzdöttünk velük és legyőztük őket.
juhászpéter rettenetesen ráfaragott, mert nem hagyom annyiban.
Megküzdök vele és legyőzöm ezt a kábszeres politikai terroristát."

Juhász Péter röviden reagált a bejegyzésre Facebook-oldalán:

juhi

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.