A 17 éves Mohammed Islam 72 millió dollárt tőzsdézett össze ebédidőben

Amerika még mindig az álmok földje. A New York-i Queensben élő Mohammed Islam még nincs 18 éves, de máris kb. 72 millió dollárra becsülik a vagyonát, amit a New York Magazine szerint tőzsdézéssel keresett.

Néhány pennys részvényekkel kezdte 9 éves korában, most meg a Stuyvesant High Schoolban a szünetekben olajjal, arannyal és mindenféle kis és közepes kapitalizációjú részvényekkel bizniszel.

milliomos new yorki

Gyakran viszi el a barátait drága vacsorákra, ahol 400 dolláros kaviárt esznek, és – bár ez nem tudom, hogy miért számít luxusnak, de nem lepne meg, hogy csak az illegális piálás vedősztorijaként dobják be, de – frissen facsart narancslevet isznak – írja a Daily Mail. A bulikról a jellemző nevű Instagramján, a (nem publikus) mocashmomoney-n számol be, a videókon pókerezik és nőkkel táncol. A mottója: „több pénz, kevesebb probléma”.

new yorki milliomos

Islam nem hajlandó elárulni, mennyi pénze van, de bevallotta, hogy 8 számjegyű összegről van szó. Ebből már vett egy BMW-t (amire még nincs jogsija, így nem vezetheti), és bérel egy manhattani lakást (de a szülei 18 éves koráig nem engedik, hogy elköltözzön otthonról) – írja a New York Post.

A szülei egyébként már nem dolgoznak, és bár egy kicsit zavarja őket a fiuk nagypályás kereskedése, ha van hozzá érzéke, miért is akadályoznák. Islam példaképe a 60 éves Paul Tudor Jones, Amerika 108. leggazdagabb embere. Islam a barátaival jövőre 1 milliárd dollárt akar csinálni.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;