Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc miatt működik a kétharmad

parlament
2014 december 15., 15:14
comments 165

jobbik_vona_gabor_urban_flori_17

Ugyan a fideszes Lasztovica Jenő nincs a parlamentben, ezért elvileg nem biztosított a Fidesz-KDNP javaslatainak a jelenlévők kétharmada, mégsem tudja megakadályozni az ellenzék, hogy elfogadjanak kétharmados törvényeket (például a trafiktörvény 2.0-t), ugyanis az ellenzékből a jobbikos Vona Gábor és a DK-s Gyurcsány Ferenc is hiányzik – hívta fel a figyelmet Török Gábor és az MSZP-s Lukács Zoltán is.

A parlament.hu szerint Vona Gábor igazoltan volt távol, Gyurcsány Ferencnél csak annyi volt: nem szavazott. Az MSZP közleményében erről Harangozó Tamás azt írta:

„Ha mindketten jelen vannak, és mindketten nemmel szavaznak, bukott volna a kétharmad. Nem így történt. A következményekért a Fidesz mellett immár az érintetteknek is vállalniuk kell a felelősséget.”

3_gyurcsany_ferenc_demokratikus_koalicio_dk_szabadsag_ter_1

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt