Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc miatt működik a kétharmad

parlament
2014 december 15., 15:14
comments 165

jobbik_vona_gabor_urban_flori_17

Ugyan a fideszes Lasztovica Jenő nincs a parlamentben, ezért elvileg nem biztosított a Fidesz-KDNP javaslatainak a jelenlévők kétharmada, mégsem tudja megakadályozni az ellenzék, hogy elfogadjanak kétharmados törvényeket (például a trafiktörvény 2.0-t), ugyanis az ellenzékből a jobbikos Vona Gábor és a DK-s Gyurcsány Ferenc is hiányzik – hívta fel a figyelmet Török Gábor és az MSZP-s Lukács Zoltán is.

A parlament.hu szerint Vona Gábor igazoltan volt távol, Gyurcsány Ferencnél csak annyi volt: nem szavazott. Az MSZP közleményében erről Harangozó Tamás azt írta:

„Ha mindketten jelen vannak, és mindketten nemmel szavaznak, bukott volna a kétharmad. Nem így történt. A következményekért a Fidesz mellett immár az érintetteknek is vállalniuk kell a felelősséget.”

3_gyurcsany_ferenc_demokratikus_koalicio_dk_szabadsag_ter_1

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.