Lázár János: a Fidesz veteránjai kivégzik magukat, ha a fiatalokat támadják

politika
2014 december 18., 07:04
comments 414

Pokorni Zoltán volt képviselőtársam nyilatkozatát hátbatámadásnak tekintem

- mondta Lázár János miniszterelnök-miniszter a Figyelőnek adott, ma megjelent interjújában. (Pokorni november végén a Hír Tvben beszélt arról, hogy "korábban lehetett, de most már nem kéne urizálni".)

A politikai veteránok elszánták magukat a harmincas-negyvenes generáció megrendszabályozására

- mondta Lázár a Figyelőnek.

Az interjúból kiderül, hogy az új generáció tagjai - Rogán Antal, Szijjártó Péter, Giró-Szósz András és Habony Árpád - belső támadásnak vannak kitéve, de az új generáció nem hagyja magát, sőt Lázár kifejezetten fenyegetően nyilatkozik a Fidesz veteránjairól:

Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki.

- mondta Lázár a Figyelőnek.

Lázár a Fidesz szempontjából életveszélyesnek tartja a belső vitákat. "Nincs valós tartalmuk, ugyanakkor álszentek, jópofizók, bűnbakkeresők. De rossz úton jár, aki az egyéni népszerűsége érdekében szembefordul a saját pártjával, szövetségeseivel."

Habony Árpádról Lázár elmondta, hogy kifejezetten jjó politikai stratégának tartja, és meghallgatja a véleményét, bár azt nem tudja, miből él a miniszterelnök tanácsadója.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.