Lázár János beszólt Pokorninak. Hogy mit válaszolt erre Pokorni? Meg fog döbbenni!

politika
2014 december 18., 10:09
comments 264

„Lázár János korosztályának egyik legdinamikusabb és legtehetségesebb tagja.”

Ezt válaszolta Pokorni Zoltán a Magyar Nemzeten keresztül Lázár Jánosnak, pedig az a Figyelőben megjelent interjújában azt üzente, hogy aki őt (Lázárt) támadja, az

magát végzi ki.

Pokorni nem tekinti személyes ügynek azt, amit a Fideszen belüli generációs küzdelemnek tart. Természetesnek tartja, hogy a fiatalok bátran vállalják a konfliktusokat.

„De mi, akik már lassan a párt veteránjainak számítunk, megtanultuk, hogy a csatározás közben sem szabad elfelejtenünk, hogy milyen módon kötünk majd békét” – mondta.

A legfontosabb pedig, hogy béke legyen a politikai családban, mert különben nem lesz nyugodt és kiegyensúlyozott a társadalom :-(

(Via MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.