Deutsch nem perli Juhászt a drogvád miatt?

POLITIKA
2014 december 19., 17:02

Ezután mindenki azt várta, hogy Deutsch Tamás feljelenti Juhász Pétert, akinek így becsületsértési, rágalmazási perben bizonyítani kellett volna a kábítószerezés tényét. Ma a fideszes poltikus azt mondta a hvg.hu újságírójának, hogy

„nem citálom bíróság elé, hanem lehetőséget biztosítok, hogy az általa fölvetett módon tisztázhassuk a kérdést.”

Hogy mi ez a mód, egyelőre nem világos.

Update: Deutsch ködösen fogalmaz. A hvg.hu újságírója szerint fideszes pont Juhász vágyát, vagyis a pert fogja választani. Állítólag még idén beadja a keresetet. Hogy akkor miért mondta, hogy nem citálja bíróság elé, na ez a rejtély.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.