A családosok szerint a HVG címlapja lejáratta a család intézményét

2014 december 20., szombat 14:15
901

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége bocsánatkérésre szólítja fel a HVG szerkesztőségét, mert az a „karácsonyi számának gyűlöletkeltő és gúnyos címlapjával az egész kereszténységet és minden jó szándékú embert megsértett”, „több mint ötmillió hívőbe rúgott bele”, de még „a család intézményét is lejáratta az újság”.

A címlapon egyébként Vida Ildikó egy jászolban örvend egy nagy adag aranynak, körülötte Orbán, Lázár, Rogán, Habony, Szijjártó és Giró-Szász mosolyog.

A HVG karácsonyi címlapja a szintén családos Szily Lászlónak egyébként nagyon tetszett (Fotó: Cink)

Erről a szervezet elnöke, Szabó Endre beszélt a Lánchíd Rádióban, aki Pap Endre műsorvezető szerint megengedő azzal, hogy csak bocsánatot kér. A műsorvezető egyébként elképesztő formában volt, kicsit talán túl is lazulta az ügyet, amikor azt mondta:

„Ha mondjuk ezt megcsinálták volna – nem is mondok más vallást, hanem – megcsinálták volna ezt mondjuk a muszlimokkal, akkor tulajdonképpen azt hiszem, hogy az, aki ezt megtervezte, kihagyta, jóváhagyta, az körülbelül a legközelebbi dönerárusig jutott volna el, mert akkor az ugye azzal a nagy késével, amivel szeletelgeti a dönert, azzal szépen elvágta volna a torkát az illetőnek a muszlim vallás előírásai szerint.”

Áldott karácsonyt mindenkinek!