Na, ez a veszedelmes drogmaffia, amivel meg akar küzdeni a kormány

Pozor! Caution! Vorsicht! Vigyázat!

Ördögi cselhez folyamodtak a gonosz erői, úgynevezett "_"_"tudományos"_"_" módszerrel vizsgálták, és hasonlították össze az alkohol és a marihuána hatásait, és a téma világszerte elismert szakértőivel készült beszélgetés épp december 25-én közölték rádióműsorban. Egyeseknek semmi sem szent :(((((

Szóval a Freakonomics online rádióműsorában többek közt David Nutt, brit pszichiáter, Jeffrey Miron harvardi közgazdászprofesszor, Steven Levitt, a Feakonomics alapítója beszélgetnek arról, hogy reagálna a társadalom, ha az alkoholt és a marihuánát ma fedeznék fel.

Ezek az emberek (főleg Nutt) úgy töltöttek el egy életet a téma tanulmányozásával, hogy közben egyszer sem hallgatták meg, hogy mit gondol a kábóról Orbán Viktor magyar miniszterelnök, vagy Kocsis Máté, fideszes kommunikációs igazgató. Nem lehet tudni, hogy mi járt a fejükben.

Olyanokat mondanak, hogy az alkoholnak az egyénre és a közösségre is sokkal-sokkal súlyosabb káros hatása van, mint a marihuánának. Olyanokat, hogy alkohol miatt nagyon sokan halnak meg, marihuána miatt meg leginkább senki. Hogy az alkoholfogyasztás például gyakran vezet erőszakhoz, a marihuána-fogyasztás meg soha.

Nagyon remélem, hogy karácsony ide vagy oda, ezt nem hagyjuk szó nélkül, és tételesen cáfolják a műsorban elhangzottakat a magyar illetékesek.

Csak saját felelősségre hallgassa meg!


(Freakonmics)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.