DJ Gyurcsány tényleg fel fog lépni a Terminál Étteremben

Elértük Gyurcsány Ferenc sajtósát, aki megerősítette: Gyurcsány Ferenc valóban fel fog lépni december 29-én a Terminál nevű étteremben a Nagy Buliztatók buliján. A sajtós elmondta, a szervezők azzal keresték meg a miniszterelnök-pártelnök urat, hogy egy "demokratikus bulira keresnek egy demokratikus dj-t", ezért a szimpatikus megkeresésnek eleget is tettek.

Kellett azért győzködni, hogy fellépjen, de végül igent mondott

– mondta a buli egyik szervezője, aki hozzátette azt is, hogy a két ünnep közötti időszakban igazán nagyot akartak robbantani, többek ezért is nyerték meg maguknak Gyurcsány Ferencet a buli headlinerének. Az is megtudtuk tőle, hogy Gyurcsány tekintélyes létszámú kísérettel érkezik majd, de a saját öltözőn kívül nem igényelt semmi különlegeset a szervezőktől.

Na de mit fog játszani DJ Gyurcsány? A következőket tudtuk meg:

  • A múltból a jelenig tart majd a szett zenei íve.
  • Elsősorban a Petőfi Rádió hazai, populárisabb-slágeresebb zenéiből válogat.
  • DJ Gyurcsány nem a technikás keverésekkel, hanem azzal ragadja majd magával a közönséget, amihez igazán ért: a retorikával. A szett közben nem tartózkodik majd a mikrofon megragadásától sem.
  • Szinte biztos, hogy lesz a szettben Majka, és talán The Clash is.
  • Egyelőre még dolgozik a pontos szettlistán.
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.