Rogán feljelentése után ügyészségi eljárás indult Juhász Péter ellen

POLITIKA
2014 december 29., 10:43
comments 84

Rogán Antal még december elején jelentette fel Juhász Pétert, a Fővárosi Törvényszék december negyedikén rendelte el, hogy az ügyészség indítson eljárást az Együtt társelnöke ellen. Most a Belváros-Lipótváros Önkormányzata azt közölte az MTI-vel, hogy

az eljárás megindult, rágalmazás miatt.

A bíróság indoklása szerint az eljárást azért kell lefolytatni, mert Juhász az Önkormányzat és Rogán hivatali működésével kapcsolatban tett sérelmezett kijelentéseket, a volt polgármester pedig hivatalos személynek minősül. Rogán legutóbb december huszadikán adott ki közleményt, hogy mindenkit beperel, aki Portik Tamással együtt emlegeti őt. Valószínűleg Juhászt hasonló kijelentése miatt jelentette fel. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.