Nem kell majd fizetni a Miskolcot elkerülő M30-ason!!!4

autó
2015 január 03., 18:17
comments 296

Lekerült az M30-as autópálya Miskolcot elkerülő, utolsó hat kilométeres szakasza a díjköteles sztrádaszakaszok listájáról. Állítólag a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. "helytelenül jelölte" díjkötelesnek az érintett pályarészt.

miskolc

A Miskolci Televíziónak megerősítette a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt szóvivője, hogy helytelenül került a fizetős listára az M30-as Miskolcot elkerülő szakasza. Az út Szirma és Felsőzsolca közti szakasza főútnak számít, ezért nem kell rajta fizetni. Ha valaki csak emiatt vett volna matricát, visszaveszik tőle. (Északhírnök)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.