Várady Zsolt kiszáll a MostMi szervezéséből

POLITIKA
2015 január 4., 20:05
comments 654

Kb. még ki sem hűlt a komolytalan pénteki kormányellenes tüntetés helye, Várady Zsolt, az Iwiw egykori alapítója és újabban a MostMi elindítója most közölte, hogy beszélt Takács Bori társalapítóval arról, hogy kiszállt a MostMi szervezéséből.

photo_camera Várady Zsolt, az Iwiw alapítója beszélt a NAV vezetőinek lemondásáért szervezett fővárosi tüntetésen a József Nádor téren 2014. november 9-én (Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Mint Várady írta: „bár célunk ugyanaz és rengeteg ponton jól tudunk együttműködni, a konkrét megvalósítás tempójában és mikéntjében sokszor nem értünk egyet. Ez, és főleg a ránk nehezedő felelősség és elvárások együtt, olyan feszültségeket gerjesztettek, mely sem rám, sem az egész tevékenységünkre nem volt jó hatással.”

Ezt a döntést „az idő rövidsége” miatt hozta meg, „nem politikai nyomás miatt”. (Korábban a Hír Tv írta meg róla, hogy egyszer volt nála némi fű.) Mostantól nem lesz ideje aktivistáskodni, ugyanis a munkája mellett majd a „behirdetett weboldal készítése és elindítása, illetve a tartalom-előállítás megszervezése, majd az oldal továbbfejlesztése” tölti ki az erre szánt idejét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt