Népszava: Hazánkba repül Putyin

POLITIKA
2015 január 06., 07:16
comments 209

a repülő orosz elnök

A lap több, egymástól független forrása szerint is Budapestre látogat márciusban az orosz elnök (egy hónappal Angela Merkel után). Pontos dátum még nincs, a Miniszterelnökségen állítólag Orbán bel- és külpolitikai programját hangolják össze Putyinéval, ami nem lehet nehéz, tekintve hogy karácsony óta a szagát se hallottuk a miniszterelnöknek.

Putyin legutóbb 2006 februárján, a Gyurcsány-kormány idején járt Budapesten, és bár akkor még Orbán élesen elítélt minden bizniszt, amivel Magyarország függő helyzetbe kerülhet, majd 2009 óta átpártolt, és majdnem egy éve már ő írta alá titokban a paksi szerződést. Putyin az év végi üzenetében kezet nyújtott Orbánnak, aki mostanában már a szocializmust idéző retorikával beszél Amerikáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.