Benzinkutat rabolt ki a szökésben lévő testvérpáros

külföld
2015 január 08., 11:27
photo_camera AFP PHOTO / ERIC FEFERBERG

Párizstól 50 mérföldre északkeletre, Villers-Cotteret településen lévő benzinkútból rabolt ételt és üzemanyagot a Kouachi testvérpár. A Charlie Hebdo szerkesztőségére támadók egy szürke Renualt Clioval, nagy sebességgel Párizs felé menekültek el. A hatóságok attól tartanak, hogy a testvérpár újabb támadásra készül, ezért Párizs bekötőútjait páncélozott autókkal, felfegyverkezett rendőrök zárták le, miközben helikopterekkel is keresik az autót. Anglia megerősítette az Eurostar vonat, és a főbb kikötők védelmét. (BBC/France24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.