Ködös-fátyolos hiphopokkal indul a mai másnap

ZENE
2015 január 11., 08:26
comments 21

Az előző este utórezgései miatt nehezen induló hétvégi napokra kitalált sorozatunkban most egyetlen stílus, a cloud rap világából érkezik segítség, Nizalowski Dorottya válogatásában.

Ő a tavaly megalakult elektro/pop/hárfás vonalon mozgó PASSED énekesnője. Mesmerize című számuk komoly glitchsláger lett, és bejutott az Euróvízió előválogatójának számító Dal legjobb 30 száma közé is, úgyhogy van rá esély, hogy idén végre egy igazán jó szám képviselheti majd Magyarországot a versenyen. A zenekarról többet Facebook-oldalukon és Tumblr-en lehet megtalálni, illetve itt van Dóri saját mikroblogja is.

444_hangOver_#81 - Nizalowski Dorottya (PASSED) by !!444!!! on Mixcloud

A mostani mix egyetlen stílusra, a dekonstruált hiphop alapokból építkező, fátyolos-álomszerű cloud rap műfajára lett felhúzva, és hogy miért, arról kaptunk magyarázatot is:

"Tudatosan a cloud rap műfajából választottam zenéket, mert a legjobb barátommal, Passed Levivel szívügyünknek érezzük, hogy népszerűsítsük ez a műfajt, és többen hallgassák idehaza is az olyan előadókat, mint Yung Lean, Bones vagy az r'n'b-be hajló Spooky Black."

cimlap

Most minden feltétel adott ehhez, hajrá! Sorozatunknak ez már a sokadik epizódja volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.