336 km/órával száguldott a Lamborghinivel az M7-esen, rommá is törte

baleset
2015 január 19., 08:58
comments 305

A balesetet az utasa fel is vette videóra. (A felvétel végén a rendőrség képei láthatók a helyszínelésről.)

2014. szeptember 5-én 13:49-kor H. I. az M7-es autópályán Hollád felől Sávoly felé ment egy külföldi rendszámú Lamborghini Huracannal, amikor elvesztette az uralmát a kocsi fölött, és előbb a menetiránya szerinti bal, majd a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, lesodródott az úttestről, és a vízelvezető árokba csapódott, ahol felborult.

A sofőr kimászott a kocsiból, és kimentette az utasát a roncsból, mielőtt a Lamborghini kigyulladt, és a felismerhetetlenségig leégett. Ennyi maradt a motorból:

photo_camera További képek láthatók a balesetről és a roncsról a police.hu-n

Az utas 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A 36 éves H. I-t a rendőrök (szabadlábon hagyása mellett) közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd nemsokára vádat emelnek.

police.hu legalább az URL-ben bedobott egy klasszikus poént: http://police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/lamborghini-amibol-por-se-lett-videoval-fotokkal

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.