A kalandozó magyarok bevették Nottingham erődjét

sport
2015 január 27., 12:20
comments 71
photo_camera A klub új Facebook cover fotója.

A 24 éves Bajner Bálint közepesen sikertelen magyar labdarúgó, egy tűrhető honvédos szezon után az olasz hatod(!)osztályba szerződött, onnan a Dortmund tartalékcsapatába. Egyszer még a Bundesligában is bemutatkozott, ekkor úgy érezte, neki már derogál visszamenni a második csapathoz. Eligazolt az angol másodosztályban játszó Ipswich Town csapatába.

Itt az első meccsén a 44. percben lecserélte az edzője. Mindez nem szegte kedvét, szerinte nem azért cserélték le, mert szarul játszott, hanem hogy az új közönségnek legyen alkalma

megtapsolni őt.

Nem csoda, hogy mindössze hétszer lépett pályára az Ipswichben, a bajnokságban összesen 99 percet töltött a pályán. A Trollfoci lelkes olvasói az interjú után szívükbe zárták az egyenes magyar gyereket. Az Ipswich Facebook falának valamennyi bejegyzését elárasztották a magyarok

No Bajner no goals! No Bajner no party!

kommentjei. Bajner elszerződött a harmadosztályú Notts Countyba.

És Nottinghamben is megtudták, mi a magyar virtus, a trollok ugyanis jöttek vele. A Notts első ijedtségében letiltotta a kommentelést Magyarországról, de tegnap először - a Google vagy a Bing fordítója segítségével kommunikálva - visszaengedtek mindenkit, miután megkérték a magyar drukkereket, hogy csak a Bajneres cikkek alatt írjanak.

NottsMagyar

Ma végül lecserélték a fejlécüket a magyar zászlósra:

Na Bajner, no party!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.