A kalandozó magyarok bevették Nottingham erődjét

2015 január 27., kedd 12:20
71
A klub új Facebook cover fotója.

A 24 éves Bajner Bálint közepesen sikertelen magyar labdarúgó, egy tűrhető honvédos szezon után az olasz hatod(!)osztályba szerződött, onnan a Dortmund tartalékcsapatába. Egyszer még a Bundesligában is bemutatkozott, ekkor úgy érezte, neki már derogál visszamenni a második csapathoz. Eligazolt az angol másodosztályban játszó Ipswich Town csapatába.

Itt az első meccsén a 44. percben lecserélte az edzője. Mindez nem szegte kedvét, szerinte nem azért cserélték le, mert szarul játszott, hanem hogy az új közönségnek legyen alkalma

megtapsolni őt.

Nem csoda, hogy mindössze hétszer lépett pályára az Ipswichben, a bajnokságban összesen 99 percet töltött a pályán. A Trollfoci lelkes olvasói az interjú után szívükbe zárták az egyenes magyar gyereket. Az Ipswich Facebook falának valamennyi bejegyzését elárasztották a magyarok

No Bajner no goals! No Bajner no party!

kommentjei. Bajner elszerződött a harmadosztályú Notts Countyba.

És Nottinghamben is megtudták, mi a magyar virtus, a trollok ugyanis jöttek vele. A Notts első ijedtségében letiltotta a kommentelést Magyarországról, de tegnap először - a Google vagy a Bing fordítója segítségével kommunikálva - visszaengedtek mindenkit, miután megkérték a magyar drukkereket, hogy csak a Bajneres cikkek alatt írjanak.

NottsMagyar

Ma végül lecserélték a fejlécüket a magyar zászlósra:

Na Bajner, no party!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt