Öngyilkossággal és a panelház felrobbantásával fenyegetőzött egy csepeli férfi

2015 január 28., szerda 19:31
69

A csepeli piac melletti tízemeletes panelház kilencedik emeletén fenyegetőzött egy férfi öngyilkossággal a csepel.info információi szerint. A helyszínre a TEK alakulatai mentek ki a katasztrófavédelemmel és a mentőkkel közösen. A lap egy olvasója szerint a férfi a ház felrobbantásával is fenyegetőzött, ezért jelenhettek meg ilyen nagy számban a hatóságoktól.

Fotó: csepel.info

Helyszíni beszámolók szerint a hanghatások alapján a TEK vélhetően hang- vagy füstgránátok bevetésével rohanhatta le a férfit negyed kilenc körül, hosszas tárgyalás után. Egyes hírek szerint minden irányból, így még az ablakokon át is behatolva tették ártalmatlanná az öngyilkossággal fenyegetőzőt. A lap információi szerint a férfit utána elszállították a helyszínről.

Fotó: csepel.info

A rendőrség sajtóosztályától megtudtuk, hogy ők csak biztosították az intézkedés helyszínét, annyit tudtak megerősíteni, hogy a TEK akciója után sértetlenül adták át a férfit a mentőszolgálatnak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt