Németh Szilárd a birkózó szövetség új elnöke

sport
2015 január 30., 12:17
comments 172
photo_camera A rezsibiztos a birkózóközgyűlésen. Fotó: MTI

Nem csoda, gyerekkorában állítólag birkózott. Hegedűs Csaba (olimpiai bajnok) 23 évig irányította a magyar birkózóéletet, őt váltja le az örökös rezsibiztos. Választási szlogenje: "Nem a birkózásból, hanem a birkózásért kell élni!"

A szavazáson a 125 érvényes szavazatból 70-et kapott Németh Szilárd, az eddigi elnök pedig 55-öt. A rezsibiztos jelezte, hogy az eddigi vezetés értékeit is meg szeretné tartani a jövőben.

(Sport24.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt