Devizahitel miatt csapott le végrehajtó Mikola István ingóságaira

politika
2015 február 02., 10:47

Az Index szúrta ki, hogy a biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkár vagyonnyilatkozatában több tétel is meg lett csillagozva, a csillagozás indokaként pedig az lett feltüntetve, hogy

családtag CHF alapú lakáshitelében kezességvállalás miatt végrehajtó által lefoglalva.

Többek között az 1308 négyzetméteres telken fekvő 263 plusz 38 négyzetméteres lakóház felerész tulajdonára, a 4763 + 600 négyzetméteres szántójára, egy 2007-es Toyota Corollára és egy 2012-es Fiat Pandára csaptak le végrehajtók.

Mikola vagyonnyilatkozatában (igaz rossz helyen), de fel is tüntette a 60 ezer svájci frankot (kb 17,8 millió forintot), mint családtag lakáshitele kezességvállalás miatti tartozást.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.