Széles Gábor szeretettel várja Simicska Lajos újságíróit

POLITIKA
2015 február 07., 06:58
comments 327

A Magyar Hírlap és az EchoTV tulajdonosa tárt karokkal vár mindenkit, akiknek esetleg kellemetlen lenne Simicska Lajosnak dolgozni. Széles Gábor tegnap a Hír24-nek nyilatkozva kifejette, hogy szerinte csak Orbán Viktor nyerhet a médiaháborúban. A Magyar Hírlapban kaptak munkát a Magyar Nemzettől nemrég elküldött újságírók is, mint például Lovas István.

„Remélem, hogy azok a Hír TV-sek akik valamiért nem találnak a közszolálati médiák felé megfelelő utat azokon ne próbálnánk meg segiteni.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.