Lelkendezve nyugtatni a fáradt idegeket

Döcögősen induló hétvégi délelőttökre kitalált zenei sorozatunkban most egy különösen boldog mix segít majd felébredni, Szeder-Szabó Krisztina válogatásában.

Ő a tavaly felbukkant Szeder és zenekara nevű formáció énekes-dalszerzője, nagyon lelkes számaikban a popelemek keverednek a jazz, a sanzon és a folk világával, a Reggeli dal című dalukat mostanra a rádiók is felkapták, ehhez már klip is készült. Legközelebb csütörtökön fognak fellépni a Mikában. Szeder emellett énekelt a legutóbbi Ivan & The Parazol lemez három számában is, és rendszeresen fellép a Ki Mit Tube második helyezett Lóci játszik projektben, valamint a párkapcsolati sanzont játszó Melodisztik nevű formációban is. Zenekarát Facebook mellett Youtubeon és Instagramon is lehet követni.

444_hangOver_#84 - Szeder-Szabó Krisztina by !!444!!! on Mixcloud

A mix mellé pedig nekünk nem is nagyon kell mit mondanunk, mert kaptunk hozzá egy leírást:

Szabadon válogattam időben és térben jobbnál jobb zenék között, amik vagy nyugtatják a fáradt idegeket, vagy direkt félálomból felráznak. Főleg francia és angol nyelvű dalok, a kortárs francia dalszerző énekesnőktől a 70es évek beatjén és pszichedelikus rockján át egy-két magyar kakukktojással, és sok gipsy swinggel. Én igazából ezt bármikor szívesen meghallgatnám. :)

szeder

Sorozatunknak ez már sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.