Simicska Lajosnak ajánlott verssel bővült a Magyar Elektronikus Könyvtár

Mikroblogján Nádori Péter szúrta ki, hogy a Magyar Elektronikus Könyvtárba feltöltött legfrissebb kötetek között szerepel Gubcsi Lajos Jut eszembe című kötete is, azaz az érdeklődök mostantól ezt is legálisan olvashatják ingyen az interneten.

Gubcsi a maga műfajában hatalmas karakter, sokakhoz hasonlóan ő is a KISZ központi bizottságától jutott el Orbán Viktor táboráig, az elmúlt években pedig egymást érték körülötte a botrányok. Volt, hogy saját könyvét adatta ki a Honvédelmi Minisztérium kommunikációs cégével két nyelven, saját kertjében pedig hivatalosnak tűnő szoboravatót rendezhetett, rockoperájában pedig a HM tisztjei, például egy tábornok is szerepet kapott. Végül egy lézerblokkoló és azt kísérő ellentámadások okozták a vesztét 2011-ben.

Gubcsi könyve pedig első átpörgetésre is rengeteg szórakoztató pillanatot ígér, Nádori csak Simicska nevére keresett rá, és így is nagyszerű dolog került elő. A közpolitikai értekezések és furcsa pletykák közül is kiemelkedik ez a vers:

simicska

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.