Elindult a Közgép egy 3,3 milliárdos útépítési tenderen, és nem nyert

gazdaság
2015 február 13., 14:10
comments 177

Az uniós közbeszerzési értesítő szerint helyette a Duna Aszfalt és a KE-VÍZ 21 Kft. nyerte el azt a 3,3 milliárd forintos közbeszerzést, aminek értelmében a 338. sz. főút Nyíregyháza nyugati elkerülő szakaszának kivitelezési munkáit és kiegészítő tervezési feladatait kell elvégezni.

A Duna Aszfalt–KE-VÍZ 21 páros mellett a Közgép és a Strabag is tett külön-külön ajánlatot, de a tiszakécskei Duna Aszfalt lett a tender győztese, ami úgy tűnik, az ellen-Közgép lehet – írja az mfor.hu.

A lap szerint a hirdetményt ma tették közzé, de a tendert meghirdető Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. már szerdán feladta azt. Szerződést február 5-én kötöttek, épp aznak, amikor a Népszavában totális médiaháborúról beszélt Simicska.

Egyébként pont egy hete történt a gecigate, akinek vannak róla szép emlékei, írja meg ide: megirom@444.hu.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.