A washingtoni magyar nagykövet bemutatta a családját Barack Obamának

cukiság
2015 február 24., 21:19
comments 370

Szemerkényi Réka a férjével, a fiával és három lányával látogatta meg az amerikai elnököt az otthonában, a Fehér Házban. Kis híja volt a diplomáciai botránynak, ugyanis a friss magyar nagykövetasszony fiának nem sok kellett volna ahhoz, hogy összeöltözzön az USA elnökével.

photo_camera A washingtoni Fehér Ház által közreadott képen Barack Obama amerikai elnök és Szemerkényi Réka, Magyarország új washingtoni nagykövete a nagykövet megbízólevelének átadásán a Fehér Ház Ovális irodájában 2015. február 23-án. (Fotó: MTI / Fehér Ház / Lawrence Jackson)
photo_camera A washingtoni Fehér Ház által közreadott képen Barack Obama amerikai elnök (b3), valamint Szemerkényi Réka, Magyarország új washingtoni nagykövete (b4) és családja a nagykövet megbízólevelének átadásán

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.