Azért jó, hogy Lázár nem akar névtelen feljelentések alapján vizsgálódni a roma önkormányzati pénzek körül, mert nem névtelenül érkezett emiatt a feljelentés

2015 február 24., kedd 14:43
120

Lázár Jánost, a politikai érdekből indított hatósági eljárások legádázabb ellenségét a mai Magyar Nemzetben piszkálták egy kicsit az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) vitatott pénzköltései miatt. Ennek a szervezetnek volt korábban elnöke Farkas Flórián, és az ORÖ-nek vettek 300 millió pénzért gellérthegyi irodaházat a legszegényebbek felzárkóztatására szánt pénzből.

Na, de Lázárék a Miniszterelnökségen, illetve az irányításuk alá tartozó Kormányzati Ellenőrzési Hivatal sem indít vizsgálatot a közpénzek felhasználása miatt.

nem volna szerencsés prekoncepciók, sajtóhírek vagy névtelen feljelentések alapján vizsgálatot indítani.

Ezt mondták Lázár hivatalában.

Ezzel csak annyi a probléma, hogy a kifizetések miatt nem névtelenül érkezett a feljelentés.

"[Amit Lázárék mondtak] Cáfolnám annyiban, hogy én nem névtelenül tettem feljelentést".

Ezt már a szekszárdi Hadházy Ákos mondta nekünk.

Ő volt az, aki még fideszes önkormányzati képviselőként leleplezte, hogy politikai alapon osztogatják a trafikkoncessziókat a városban, majd miután a dolognak semmilyen következménye sem lett, kilépett a pártóból, és ma már az LMP-ben politizál.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt