Lázár szerint nem szerencsés, ha névtelen feljelentések vagy hírek alapján, prekoncepcióból vizsgálódnak

POLITIKA
2015 február 24., 08:03
comments 128

A gyanús költések ellenére sem indít vizsgálatot a Miniszterelnökség az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) Híd a munkához programja ügyében. Sőt, még a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt sem utasítja vizsgálatra. Hogy miért? Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter szerint

nem volna szerencsés prekoncepciók, sajtóhírek vagy névtelen feljelentések alapján vizsgálatot indítani.

Ami dícséretes nézőpontbeli változás azóta, hogy tavaly a norvég civil alap pénzeinek felhasználása ügyében prekoncepciók, sajtóhírek és névtelen feljelentések alapján indított vizsgálatot.

A Híd a munkáért program ötmilliárdos keretéből a sajtóhírek és névtelen feljelentések szerint több, visszaélés gyanúját felvető kifizetés is történt, például a leghátrányosabb helyzetűeknek szánt pénzből az ORÖ 300 millió forintért irodaházat vett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.