A keményen dolgozó emberek© az új rezsicsökkentés

politika
2015 február 27., 16:54
comments 102

Ahogy megjósoltuk, épphogy bedobta Orbán Viktor a keményen dolgozó emberek© szlogent, itt is a Fidesz aktuális közleménye. Hogyaszonydják: „Orbán Viktor kormánya képviseli a keményen dolgozó©, bérből és fizetésből élő emberek érdekeit. A Fidesz támogatni fogja a kormány azon törekvéseit, hogy a következő évek róluk és családjaik előrejutásáról szóljanak. Eddig is sok közös eredményt értünk el a magyar emberekkel: növeltük a béreket, megvédtük a nyugdíjak értékét, csökkentettük a rezsit, elkezdtük és végigvisszük a bankok elszámoltatását.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt